Nyheter

Gratis paketinslagning

På fredg 14/12 startar vår populära paketinslagning igen. Våra julvärdar slår in paket alla dagar fram till 23/12.

Tider för paketsinslagningen:

Fredag 14/12 17-20

Lördag 15/12 12-18

Söndag 16/12 12-18

Måndag 17/12 – onsdag 19/12 17-20

Torsdag 20/12 14-20

Fredag 21/12 12-20

Lördag 22/12 12-18

Söndag 23/12 10-15

 

 

Bästa julklappen – presentkort på Elins Esplanad!

Bästa julklappstipset! Presentkort på Elins som gäller i alla våra butiker.

Vår presentkortsmaskinen hittar du mitt emot Ica Maxis förbutik.

Välkommen!

Rivningen av gamla Ica Haakon och f.d Elgiganten

Måndag 29/10 startades rivningen av gamla Elgiganten och ICA Haakon-fastigheten som ligger i anslutning till Elins Esplanad.

Här förbereds det för nya parkeringsplatser och annat spännande som rör Elins Esplanads expansion.

Vilken invigningsfest!

Tusen tack till alla som kom till invigningen av våra 6 nya butiker! Det blev en succé vi aldrig hade kunnat drömma om, vi är överväldigade, glada och så tacksamma!
Välkomna till en ny känsla!

Lekplats utanför BR Leksaker

Elins lekrum har stängt. Vi har nu startat vår utbyggnad i gamla Siba-lokalen och därmed har vi också stängt vårt populära lekrum.
En lekdel är flyttad och finns utanför BR Leksaker mitt i galleriagången. Senare i Etapp 2 av vår utbyggnad kommer vi troligen få ett nytt lekrum i nya delen.

Nu startar vårt byggprojekt

Nu drar vi igång vår expansion av Elins Esplanad! Etapp 1 av expansionen är ombyggnationen av Sibas gamla lokaler. Här ska förberedas för sex nya hyresgäster som bland annat verkar inom mode, mat och service. Kika in på www.elinsesplanadblogg.se för att läsa mer, se bilder samt ett utkast på planritning och nya inomhusmiljöer.

Vi uppdaterar regelbundet med nyheter, läs här på vår webb om vad som händer framöver men framför allt på våra sociala medier och på vår blogg.

Toa i skötrummet

Efter många kundönskemål har vi nu fått en toalett i anslutning till vårt skötrum. I skötrummet finns även möjlighet att värma mat i mikron.

KOM & LEK

Du har väl sett Elins lekrum? Mitt emot Ica Maxis förbutik är nu alla leksugna barn välkomna att klättra, bygga med klossar och lego, spela och mycket annat kul.
Alla barn upp till 12 år är välkomna och i vuxet sällskap.

Sveriges bästa citygalleria

Elins Esplanad i Skövde är Sveriges bästa citygalleria. Det kunderna uppskattar mest är läget och tillgängligheten.
I tidningen Markets årliga köpcentrumrapport där det är kunderna som fått vara med och bestämma, ligger nu Elins Esplanad på första plats i kategorin Citygallerior.

Så här beskrivs Elins Esplanad som Citygalleria; Elins Esplanad är en galleria med alla butiker under ett tak men den ligger inte mitt i city. Samtidigt ligger den inte utanför Skövde utan snarare i utkanten av Skövdes centrum. Det är det som kategoriserar Elins Esplanad som en citygalleria och det är den kategorisering som görs i Swedish Shopping Centre Directory (SSCD), som ges ut av Datcha, HUI Research och Nordic Council of Shopping Centres (NCSC), och som är den mest ansedda kartläggning som finns av landets köpcentrum.

Shoppa lugnt

En nyhet – upplev bästa känslan oftare! Numera kör busslinje 6 en gång i kvarten till och från oss på Elins Esplanad under vardagar. På lördagar kör bussen var 20:e minut och på söndagar kör linjen en gång i halvtimmen. Toppen tycker vi!