Intervju Ann-Sofie, Boligheter

07/05/2020

För två veckor sedan öppnade Boligheter hos oss på Elins Esplanad. Vi har pratat med butikschef Ann-Sofie för att höra hur första tiden varit.

Hej Ann-Sofie! Hur känns det så här efter öppningen? 

Svar: Det känns fantastiskt! Vi är jättenöjda med starten och jag är så ödmjukt tacksam för all fin respons som vi har fått. Många tycker mycket om butiken och vi märker att folk går runt här inne länge. Några har fått åka hem och smälta intrycken för att sedan komma tillbaka. Härligt tycker vi!

Vilka produkter har varit populärast bland besökarna hittills? 

Svar: Våra produkter för barn har varit väldigt uppskattade. Även våra torkade växter som är stort i inredning just nu. Vårt märke DBKD är också en storsäljare, speciellt donut-skålen och krukor. Det är roligt eftersom DBKD är ett Vara-företag.

Kul med lokalt! Kan du beskriva er butik?

Svar: För det första är allt väldigt noga utvalt av vår inköpare och grundare Anna. Målet är inredning för hela hemmet och att allt ska vara enkelt att kombinera. Shoppingupplevelsen ska kännas inspirerande. Istället för en röd tråd brukar vi säga att det går en grå tråd genom butiken.

Vad kan man som kund förvänta sig när man besöker er på Boligheter? 

Svar: Man kan förvänta sig inspiration! Vårt mål är också att leverera bästa möjliga service. Vi som jobbar på Boligheter älskar och lever inredning. Vi är också utbildade inom inredning och kan därför ge experttips. Häromdagen hade vi en kund som hade med sig en kakelplatta från badrummet som de höll på att renovera. Hon letade efter krukor som passade till kaklet. Sådant älskar vi att få hjälpa till med! Vi vill alltid ge det extra både i service och upplevelse.

Finns det något i butiken som du vill rekommendera lite extra? 

Svar: Svårt att bara nämna en grej, haha. Men jag kan nämna att hos oss finns mycket som passar som present till högtider och annat. Jag tänker dop, examen, födelsedag och så vidare.

Vad ser du mest fram emot just nu?

Svar: Att fortsätta möta våra kunder och att inspirera. Jag blir på djupet så glad över all positiv respons! Jag är som sagt ödmjukt tacksam inför det. Tack!

Tack själv Ann-Sofie!