Intervju John, Waynes Coffee

12/02/2021

John driver Waynes Coffee hos oss på Elins Esplanad och är en av dem som varit med sedan 1997 då Elins Esplanad var Maxihuset. 

Hej John! Du har varit med i några år, vad är roligast med att driva café? 

Svar: Min yrkeskategori omfattar ju service och jag tycker om att träffa människor och skapa nöjda kunder. 1997 öppnade Maxihuset och då drev jag Café Max i egen regi med lunch och fika. 2008 blev Maxihuset Elins Esplanad och 2009 blev vi Waynes Coffee. Nu under pandemin är det många som frågar hur det går och jag märker att man bryr sig, det betyder mycket och det vill jag verkligen tacka för. Jag vill också tacka alla som fortsätter handla. Take away har ökat. 

Vad vill du rekommendera från ert sortiment?

Svar: Då vill jag rekommendera vår räkmacka som vi kallar för vardagslyx. Den är verkligen vardagslyx! Vi gör den på vårt eget recept och den är väldigt populär.

Mums! Slutligen, vad längtar du mest efter just nu?

Svar: Just nu längtar jag efter att kunna umgås med människor som vanligt, det är viktigt för livskvalitén. Sen saknar vi våra gäster som är äldre som inte har kunnat komma hit på länge.

Det förstår vi. Tack John!