Intervju med Robin, Hemmakväll

11/05/2020

För ett tag sedan öppnade Hemmakväll hos oss på Elins Esplanad. Det är vi så glada för! Vi träffade Robin, som är butikschef på Hemmakväll, för att prata om hur den första tiden har varit.

Hej Robin! Hur känns det så här efter öppningen? 

Svar: Hej! Det känns superbra! Öppningshelgen var en succé! Allt var väldigt nytt för oss som jobbar i butiken men jag tycker att vi skötte det bra och lyckades hålla butiken i ett dunderskick. Vi har fått mycket positiv respons!

Grymt! Vad för godis har kunderna handlat mest, hittills? 

Svar: Lösgodis givetvis men även mycket annat. Våra färdiga presentpåsar, klubbor och snacks har snurrat på bra. Den stora överraskningen för min egen del var gosedjuren från TY där hyllorna nästan blivit helt tömda.

Kul! Kan du beskriva er butik? 

Svar: Då jag kommer från en teknik-kedja sedan tidigare och är väldigt nördig av mig så skulle jag vilja beskriva vår butik, med den vita interiören, lite som en Apple-butik fast för godis. Vi vill ge en lyxig upplevelse och känsla för våra kunder när de kommer in till oss.

Vad kan man som kund förvänta sig när man besöker er på Hemmakväll? 

Svar: Vi strävar alltid efter att ha det där lilla extra och mer ovanliga godiset som många gånger kan vara svårt att hitta på andra ställen. Det brukar vara vara inspirerande för godissugna kunder när de ser alla nyheter. Våra kunder kan också alltid förvänta sig färskt lösgodis som tas väl hand om, det är viktigt!

Vad ser du mest fram emot just nu?

Svar: Att Corona ska vara över framförallt, men annars ser jag fram emot när jag och mina medarbetare känner oss trygga i alla uppgifter och rutiner som ska utföras, det är mycket nytt för alla. Vi gör vårt absolut bästa för att ha bra snurr på butiken, ta hand om vårt lösgodis och hålla hygienen på topp.

Det låter toppen Robin! Slutligen – vilket är ditt favoritgodis? 

Svar: Oj, svår fråga, det är mycket som är gott! Men bland lösgodiset är det nog Bubs Ovaler med saltlakrits och kolasmak som är favoriten.

Mums! Tack Robin!