Intervju Ulrika, marknadskoordinator på Elins Esplanad

15/02/2021

Här är Ulrika som hösten 2020 jobbar som marknadskoordinator hos oss på Elins Esplanad. Utöver det är hon också marknadskoordinator på Bergvik i Karlstad.

Hej Ulrika, vad gör man som marknadskoordinator?

– Hej! Som marknadskoordinator koordinera man allt som har med extern och intern marknadsföring att göra. Som marknadskoordinator ska jag också jobba för hyresgästerna, med platsen Elins Esplanad och dess varumärke. Allt för att skapa bästa känslan.

Vad är roligast med ditt jobb?

– Roligast är att få vara kreativ. Ingen dag är den andra lik. Det är alltid mycket på gång och jag är en person som gillar att ha mål och saker att se fram emot. Just Elins Esplanad är en så fin plats med mycket potential och goda förutsättningar. Jag har jobbat på Bergvik i Karlstad sedan 2007 och det känns jätteroligt att också få jobba med Elins Esplanad.

Vad tycker du om Elins Esplanad och Skövde så här långt?

– Vi har ett jättefint och trevligt center med en bred mix av butiker. Glada medarbetare som besitter en hög expertis och alltid ger den bästa servicen. Jag upplever att det är ett aktivt område här runt omkring. Skövdeborna känns glada och varma och verkar gilla när det händer saker, likt värmlänningarna.

Härligt! Du har ju koll på Skövde sedan innan, eller hur? 

– Ja, jag har varit här mycket eftersom jag och min dotter rider. Vi har tävlat med våra hästar här och då har jag såklart passat på att besöka Elins Esplanad. Sen har Bergvik och Elins Esplanad samma fastighetsägare så jag har varit här även tidigare i jobb.

Slutligen, vilken är din bästa känsla? 

– Bästa känslan för mig är när mina dagarna fylls med inspiration och glädje, jag gillar att vara aktiv och när det händer mycket roligt. Bästa känslan är också att få skapa minnen och göra skillnad för andra, både i jobbet och privat.

Härligt. Varmt välkommen Ulrika!